Home

BOŽIČ – PRILOŽNOST ZA SPOVED : Ko se že tudi na zunaj pozna bližina božičnih praznikov, nikar ne pozabimo na dobro neposredno duhovno pripravo na božič: skupna družinska molitev, maša in tudi dobra SPOVED. V življenju delamo tudi napake, smo pomanjkljivi in grešimo. Spoved ne pomeni zgolj iskanja in odkrivanja greha. Smisel spovedi ni v tem, da se človek obsodi, ampak, da se rešuje. Jezus Kristus je Luč, ki išče človeka tam, kjer je. Bog je ljubezen, ki človeka dviga iz sovraštva, je mir, ki se ponuja nemirnemu človeku, je usmiljenje, ki se daje tistim, ki jih je izmučila trdosrčnost.

Bratje kapucini vam bomo še prav posebej na voljo za spoved v zadnjem tednu pred božičem: od 7.00 do 10.00 in od 16.00 do 19.00.
Zaradi spovedovanja bodo v tem tednu svete maše v cerkvi.

Na Sveti večer bo otroška polnočnica ob 21.uri, polnočnica v Tremarjih ob 22. in polnočnica v župnijski cerkvi ob 24.uri.

TISK – naročnine za leto 2012: Družina 78 €, Ognjišče 27,50 €, Misijonska obzorja 9 € in Mohorjeve knjige 44 €. Na razpolago so Mohorjeve knjige, Pratika, (4,95 €), Marijanski koledar (2 €), stenski koledar (0,5 €) in žepni koledarček (0,10 €).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s