Home

PRVI PETEK IN SOBOTA V MESECU: Že v četrtek vabljeni k maši in molitvi za nove duhovne poklice, v petek k spovedi, češčenju Jezusovega Srca. Vabljeni tudi k maši. Prva sobota v mesecu pa je še posebej namenjena molitvi za svetost duhovnikov.

Z novim cerkvenim letom ponovno začenjamo z nočnim češčenjem na prvi petek v mesecu (ob 20. uri v kapeli sv. Frančiška) – dobrodošli!

MIKLAVŽEVANJE: Tudi letos bo naše pridne otroke obiskal sv. Miklavž. Na predlog staršev bo to v nedeljo, 4. decembra, ob 16. uri v cerkvi na Miklavškem hribu.  Zbrali se bomo pri župnijski cerkvi ob 15. uri, od koder se bomo pod vodstvom mladih skavtov podali na Miklavški hrib. Sledila bo maša ob 16.uri in po maši igrica s prihodom  Miklavža. Vesel bo vsakega vašega daru! Svoje prispevke lahko oddate v poseben nabiralnik.

ČIŠČENJE ŽUPNIJSKIH PROSTOROV: Bog povrni vsem, ki ste v novembru čistili in krasili naše cerkve. V decembru župnijsko cerkev čistijo Breg, Maistrova ulica, Lisce in Polule.

Z novim cerkvenim, jubilejnim Slomškovim letom, smo v rubriki Žarek dneva (najdete jo v skupini Duhovno) začeli objavljati Slomškove drobtinice. Prebirajte jih z nami!

SESTRE FMM vabijo na duhovne vaje dekleta od 17 do 27 let, z naslovom “Blagoslovljena, ki zaupa v Gospoda”. Potekale bodo od 9. do 11. decembra v  Reki pri Laškem. Začetek v petek ob 18. uri in zaključek v nedeljo ob 14.30. Prijave zbirata s. Teresa in s. Mojca do petka, 2. 12., osebno ali na gsm  040 800 833. Dobrodošle!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s