Home

MISIJONSKA NEDELJA, 23. oktober:Danes je praznik zahvale in hvaležnosti za delovanje in poslanstvo misijonarjev ter njihovih dobrotnikov in podpornikov doma in po svetu. Osrednje praznovanje naše škofije bo v Vojniku; ob 15.00 molitvena ura in ob 16.00 sveta maša.Današnja nabirka je za pomoč misijonskim deželam in jo toplo priporočamo.

Pozdrav iz misijonov:

Dragi moji dušni pastirji, lepo misijonsko nedeljo vam in mojim sofaranom. Hvala za vse, kar storite dobrega za nas. Bog Vas živi! Salomonski pozdrav, Drago Ocvirk

DUH ASSISIJA – MOLITEV ZA MIR, 27. oktober: Duh Assisija se imenuje gibanje, ki se je začelo z molitvijo za mir 27. oktobra 1986, ko je papež Janez Pavel II. povabil predstavnike vseh verstev in cerkva v Frančiškovo rojstno mesto Assisi in tam molil za mir.

Vabljeni k molitvi za mir in sveti maši ob 18. uri.

ORGELSKI KONCERT: V sredo, 26. 10. 2011, bo ob 19. uri v cerkvi sv. Jožefa v Celju orgelski koncert. Nastopil bo organist in predavatelj, Nizozemec Peter den Ouden. Pridružil se mu bo moški zbor Prvo slovensko pevsko društvo LIRA iz Kamnika s solistoma Andrejo Zakonjšek Krt in Primožem Krtom.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s