Home

TEDEN ZA ŽIVLJENJE 2011 (od 2. do 9. oktobra): “Da bo moje razmišljanje vredno prejetih darov” (mdr 7,15). Božja beseda nas vabi, da si prikličemo v zavest resnico o prejetih osebnih in skupnih darovih in o njihovi veliki dragocenosti. Ta obdarovanost zaznamuje vse naše življenje in ga more vedno znova od znotraj razsvetliti s smislom, napolniti s klicem na pot in z vedrim pogledom v prihodnost, z zaupanjem in z dejavno vero.

DANAŠNJA NABIRKA je za ureditev zimske kapele in jo toplo priporočamo.

Danes bo na grobišču Teharje SPOMINSKA SVETA MAŠA, ki jo bo vodil celjski škof, dr. Stanislav Lipovšek. Lepo vabljeni!

FRANČIŠEK ASIŠKI, naš redovni ustanovitelj (4. oktober): V torek bomo obhajali praznik našega redovnega ustanovitelja Frančiška Asiškega. Na predvečer praznika, v ponedeljek, 3. oktobra, bomo pri večerni maši obhajali tranzitus – spomin na Frančiškov prehod v večnost. Lepo vabljeni!

V sredo, 5. oktobra, bo izjemoma maša tudi ob 9.30, pri kateri bomo somaševali duhovniki celjske dekanije, zbrani na mesečnem srečanju. Lepo vabljeni!

PRVI ČETRTEK, PETEK IN SOBOTA V MESECU: V četrtek vabljeni k maši in molitvi za nove duhovne poklice, v petek k spovedi, češčenju Jezusovega Srca.

ČIŠČENJE ŽUPNIJSKE CERKVE: Hvala vsem, ki ste v septembru skrbeli za lepoto naših cerkva in župnijskih prostorov. V oktobru je za župnijsko cerkev na vrsti Košnica.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s