Home

SREČANJE BOLNIKOV, INVALIDOV IN OSTARELIH bo v nedeljo, 4. septembra 2011, v baziliki Lurške Matere Božje v Brestanici. Ob 14. uri zbiranje, ob 14.30 rožni venec in ob 15. uri sveta maša in bolniško maziljenje. Srečanje bo vodil celjski škof dr. Stanislav Lipovšek. Lepo vabljeni.

Prosimo, da omogočite udeležbo na srečanju vsem, ki so potrebni vaše pomoči.

SLOVO:  S prvim septembrom se od nas poslavlja sestra Magdalena Nadwodnik fmm. Odhaja v Ljubljano, kjer bo predstojnica skupnosti.  Hvaležni smo ji za vse,  kar je lepega in dobrega  storila v zadnjih mesecih v naši župniji.  Spominjajmo se je v naših molitvah.

VSESLOVENSKO SREČANJE MLADIH V STIČNI – letos že jubilejno 30. srečanje bo v soboto, 17. septembra. Mladi, lepo vabljeni.

PRVI ČETRTEK, PETEK IN SOBOTA V MESECU: V četrtek vabljeni k maši in molitvi za nove duhovne poklice, v petek k spovedi, češčenju Jezusovega Srca in v soboto k molitvi za svetost duhovnikov.

ČIŠČENJE ŽUPNIJSKE CERKVE IN ŽUPNIJSKIH PROSTOROV:  Bog povrni vsem, ki ste v avgustu čistili in krasili naše cerkve. V mesecu septembru župnijsko cerkev čistijo Breg, Maistrova ulica, Lisce in Polule.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s