Home

Lepo pozdravljeni!

Poznate vseslovensko srečanje katoliške mladine v Stični? Danes se imenuje Festival Stična mladih. Ste bili tudi sami udeleženci ali ustvarjalci v preteklosti? Letos praznujemo 30. obletnico tega festivala, ki želi vsako leto ponuditi mladim nepozabno doživetje skupnosti, bližine Boga in enkratnosti posameznika. Ob tej priložnosti želimo tudi vas povabiti, da: – skupaj z vašo družino obudite spomine na čase, ko ste bili tudi sami del Stične mladih; – se veselite in praznujete skupaj z mladimi, morda svojimi odraščajočimi otroki ; – ste s svojo prisotnostjo zgled in spodbuda za mlade, ki se odločajo o ustvarjanju  lastne družine.

PRAZNUJTE Z NAMI: Vabimo vas, da se nam pridružite 17. septembra pred samostanom v Stični, ob skupnih točkah programa: 13.30 dramska uprizoritev z naslovom “Verujem, da si.”  14.15 sv. maša, 16.00 zaključni koncert in praznovanje

DELITE Z NAMI VAŠE SPOMINE: Ekipa Stične mladih si letos še močneje prizadeva, da bi 30. praznovanje Festivala naredili še kako posebno. K sodelovanju vabimo tudi vas, ki ste bili prisotni na prvih srečanjih Stične – vaše izkušnje in misli so neprecenljiv vir za nove generacije udeležencev in ustvarjalcev, zato pobrskajte po spominu ali po albumih in sodelujte v natečaju. Bodite del Stične z nami!

Več na:  http://www.sticna.net/30-obletnica-sticne-mladih/natecaj/

Gregor Kunej, odgovorni za Stično mladih

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s