Home

Bratje kapucini z mladimi glasbeniki prirejamo vsako leto v novembru PEVSKI KONEC TEDNA v Domu duhovnosti v Kančevcih v Prekmurju.  Letos bo to  od 12. do 14. novembra 2010.

Lepo vabljeni vsi mladi, ki radi prepevajo duhovno ritmično glasbo. Kdor igra kakšen instrument, še posebej kitaro, naj ga nujno vzame s seboj. Na pevskem koncu tedna bodo delavnice, v katerih se bodo lahko izpopolnjevali v petju ali igranju. Predvsem pa se bomo učili več novih pesmi. Posebno doživetje je maša, v katero položimo vse naše življenje in delo.

Pevski konec tedna začnemo v petek ob 19.00, sklenemo pa ga v nedeljo ob 14.00. Ker bo (žal) v soboto, 13. novembra, po vseh srednjih in osnovnih šolah nadomeščanje pouka, mladim lahko starši ali domači duhovniki zagotovite opravičilo, za kar vas organizatorji prosimo. Organizirali bomo tudi avtobusni prevoz v petek ob 15.30 iz Ljubljane – Štepanja vas, če bo zanimanje.  Zanj zbiram prijave br. Stane Bešter (GSM 041-840-97). Mladi lepo vabljeni, duhovniki in mladinski katehetje, spodbudite jih. Hvala.

Vse dobro, br. Stane Bešter, OFM Cap.

Podrobnejše informacije na http://www.kapucini.si.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s