Home

Prihodnja nedelja (25. julija) je Krištofova. Z zaupanjem se bomo obrnili k nebeškemu Očetu in ga prosili, da naj nas na priprošnjo svetega Krištofa varuje na vseh poteh, posebej pa na cestah. Po vseh mašah bomo blagoslavljali vaša prevozna sredstva (avtomobile, motorna kolesa, kolesa). Obenem vas prosimo, da tudi letos, tako kot že tolikokrat sedaj, z veseljem namenjate svoj dar v zahvalo za srečno prevožene kilometre. Vaši darovi bodo namenjeni za nakup prepotrebnih vozil našim misijonarjem. Akcija MIVA Slovenija v imenu naših misijonarjev trka na vaša srca in se vam vnaprej zahvaljuje.

Naj nas vodi geslo: »Z veseljem darujmo – življenja rešujmo!«

ŽUPNIJSKO ROMANJE bo v soboto, 21. avgusta v Kočevsko Reko, Kočevski Rog (grobišče povojnih pobojev) in v Šentrupert na grob bl. Alojzija Grozdeta. Odhod avtobusa ob 6,30 izpod stopnic. Cena romanja je 17 € (prevoz 9 € in kosilo 8 €).

Skavti našega stega CELJE1 (izvidniki) so prejšnji teden so bili na letnem taboru na Rakovcu nad Vitanjem. V tednu ki je pred nami pa  se Volčiči odpravljajo na tabor v spodnji dolič pri Vitanju. Sprejmljajmo naše skavte z molitvijo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s