Home

Vse bolj se približuje konec šolskega leta in s tem tudi veroučnega. Letos ga bomo sklenili z oratorijskim popoldnevom – romanjem in z binkoštno družinsko mašo.
V soboto, 30. maja 2009 ob 16 uri se bomo z veroučenci vseh razredov podali na romanje po domači župniji. Pot nas bo vodila mimo različnih znamenj po gozdnih poteh Lisc, Polul in Košnice do cerkve Sv. Luka v Tremerjih. V Tremerjih  si bomo ogledali tudi Drakslerjev muzej in otroci bodo spoznali nekaj utrinkov iz zgodovine tega kraja.  Namen romanja je spoznavanje domače župnije in zahvala Jezusu za nova spoznanja in darove, ki smo jih prejeli v tem veroučnem letu. V tremerski cerkvi, ki jo pozna zelo malo otrok, bo romarska sv. maša s šmarnicami okrog 18 ure. Tam se nam pridružijo tudi starši. Vsi veroukarji lepo vabljeni!

 

Podelitev spričeval pa bo na binkoštni praznik, v nedeljo, 31.05.2009 po družinski sveti maši ob 9.30 uri. Naj Sveti Duh razsvetljuje in vodi vse poti naših veroukarjev.

SREČANJE ZA STAREJŠE, BOLNE IN INVALIDE

Poleg sklepa veroučnega leta bo prihodnjo nedeljo, 31.05.2009 maša ob 9.30 tudi za starejše, bolne in invalide, ki sami sicer ne morejo prihajati k rednim nedeljskim svetim mašam. Po mašni daritvi bo še prijateljsko srečanje. Prosimo, da jim omogočite udeležbo pri sveti maši in srečanju.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s