Home

V soboto, 11. 10. 2008 se bo zgodil 1. skavtski dan v letu 2008. Srečanje skavtov in skavtinj vseh vej (volčiči/volkuljice, izvidniki/vodnice ter popotniki/popotnice) se začne ob 8.45 na Bregu pred Skavtskim klubom. Skavti bodite v krojih, s seboj pa imejte kakšen prigrizek in pijačo za po poti in obilo dobre volje. Ponovite svojo skavtsko obljubo, da se spomnite, s kakšnim namenom se spuščate v novo leto pustolovščin.

Povabite tudi svoje sošolce, prijatelje, znance, sorodnike,… vse,v katerih čutite skavtski duh, ki si želi na plan. Novinci se lahko pridružijo tudi na naslednjih srečanjih posameznih vej (urnik srečanj bo objavljen tudi na župnijski spletni strani).

Starše skavtov vabimo, da pridete s svojimi otroci skavti, saj bo ob 9.00 sestanek za vas. Voditelji vam bodo predstavili skavtsko metodo in delo v naslednjem letu. Nato se pridružite skavtom okrog 15.00 ure na kostanjevem pikniku.

V svoje vrste pa vas vabijo tudi odrasli skavti, ki so že začeli z rednimi srečanji v tem skavtskem letu. Več o njihovem delovanju poiščite na njihovi spletni strani tukaj

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s